If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че съм обръщал внимание, ама сякаш няма "закачалки" в краищата на колконките за такава щора като на 156 комби.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Моята има мрежа, но е текстилна и не знам доколко би вършила работа за куче. По-скоро, да не ти падат неща по главата, ако си препълнили багажника.
Ами да да, такова текстилно ми трябва и на мен.. то кучето не е динозавър :Д колкото да има преграда да не може да влиза в салона :Д Но явно са голяма рядкост, не мога да намеря такива
Оказа се че си купих екземпляр с всевъзможни екстри, дори ел. шибидах, оригинални лайсни за багажник на тавана (не знам как се казват), бял кожен салон, парктроник, двузонен климатроник, оригинален xenon, аларма, два ключа, датчици за налягането на гумите, мрежичка отделяща салона с багажника и няколко за багажника(май са за малко кученце , разни други.
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:56 ----------
Много хора викат , екстри не ми трябват , да ама като ги имаш си е газариика , правят ти кеф , е например Ел. седалки .. използваш ги 1-2 пати в годината ама па ги имаш + това екстрите подържат цената на колата по добре
Колеги, дали има изобщо прегради/мрежи за куче в 159св както ги има в 156? Не съм попадал на една такава , та се замислих фали изобщо има
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
Хубаво е. Изглежда много добре, но на мен ми пречи за видимостта, просто съм свикнал с другата алфа да нямам, подобни неща на задното стъкло.
Вероятно скоро ще я разкача мрежата
Хубаво е. Изглежда много добре, но на мен ми пречи за видимостта, просто съм свикнал с другата алфа да нямам, подобни неща на задното стъкло.
Вероятно скоро ще я разкача мрежата
Хооп , много добра новина :Д дали няма да я продаваш случайно? Мога да ти дам моята обикновена :Д
Колега, имай предвид, че мрежата се закача горе, за тавана, а не за страничните колонки и вероятно ще ти трябва и нова облицовка за таван, ако искаш да е в оригинален вид, а не побългарявяне.
Ако не забравя, довечера ще го снимам, да видиш как е.
Иначе, и аз я държа прибрана, защото много ограничава видимостта.
Колега, имай предвид, че мрежата се закача горе, за тавана, а не за страничните колонки и вероятно ще ти трябва и нова облицовка за таван, ако искаш да е в оригинален вид, а не побългарявяне.
Ако не забравя, довечера ще го снимам, да видиш как е.
Иначе, и аз я държа прибрана, защото много ограничава видимостта.
Да, да предполагам мога да ползвам на 156 пластмасите и да си ги сложа в тавана Но все пак снимай наистина ако имаш възможност, ще съм благодарен
Оказа се че си купих екземпляр с всевъзможни екстри, дори ел. шибидах, оригинални лайсни за багажник на тавана (не знам как се казват), бял кожен салон, парктроник, двузонен климатроник, оригинален xenon, аларма, два ключа, датчици за налягането на гумите, мрежичка отделяща салона с багажника и няколко за багажника(май са за малко кученце , разни други.
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:56 ----------
Да не е една синя ? Гледах в София една точно такава
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment